Duineveld Beheer
 

Welkom op de website van Duineveld Beheer b.v.

Duineveld Beheer is uw partner bij het oprichten e/o beheren van een VvE (Vereniging van Eigenaren). Op het gebied van administratieve en financiële zaken kan Duineveld Beheer ondersteuning bieden.

De koper van een appartement krijgt naast het gebruiksrecht ook met de regels van de VvE te maken. De koper is mede-eigenaar van het gebouw geworden en daarmee, net als alle andere appartementbezitters, verantwoordelijk voor de staat van het gebouw. Denk daarbij aan de onderhoudskosten van het dak, schilderwerk en de lift, om slechts een paar voorbeelden te noemen.

Indien u meer wilt weten over de regels en verplichtingen rondom een VvE verwijzen wij u graag de website van de overheid.

Het kan gebeuren dat er onder de bewoners geen Bestuur gevormd is en zo ook niet aan de verplichtingen van een VvE voldaan kan worden. Er is dan sprake van een slapende VvE.

Voor VvE die niet aan alle verplichtingen kunnen voldoen en deskundige begeleiding wensen, kan Duineveld Beheer diverse werkzaamheden uit handen nemen. Dat geldt uiteraard ook voor slapende VvE.